Edukacija

/Edukacija
Edukacija 2018-10-03T17:26:46+00:00

BUDITE SPREMNI I POČNITE DA TRGUJETE PREKO NAS!

Da biste uspešno trgovali na finansijskom tržištu, potrebno je da budete edukovani i dobro informisani.

Obrazovni deo na našem sajtu razmatra pregršt informacija u vezi sa funkcionisanjem globalnog finansijskog tržišta. Pripremili smo brojne tekstove koji vam stoje na raspolaganju. Možete se prijaviti za online seminar ili lično učestvovati na seminaru koje periodično organizujemo.

Obuke koje pruža Kapital RS Inc. a.d. su standardizovane, a stečena znanja se mogu primeniti u realnim uslovima. Pored seminara i edukativnih online seminara, Kapital RS svakom novom klijentu koji deponuje sredstva poklanja knjigu u elektronskom formatu dr. Slobodana Slovića ”Kako zaraditi na promenama deviznog kursa?“

Takođe, putem našeg sajta dobijate pristup besplatnom demo računu putem koga možete da oprobate realne uslove trgovanja sa iznosom od 100.000 evra.

Sa besplatnim nalogom dobijate pristup na tri različite platforme za trgovanje, tako da svoje investiciono iskustvo možete da steknete i unapredite u bilo kom trenutku sa bilo kog mesta. Naša tehnička podrška će vam pružiti neophodne informacije i saopštiti detalje o korišćenju ovih platformi.