KAPITALRS WEB TRADER VAM SADA PRUŽA ŠANSU ZA LAKO I BRZO INVESTIRANJE

Bez instaliranja softvera samo jednim klikom kupi/prodaj transakcije

Besplatno DEMO trgovanje

Poklanjamo Vam virtuelni novac da isprobate KapitalRS WebTrader platformu!

KapitalRS WebTrader platforma za trgovanje CFD-ima Vas direktno vodi na najveća svetska finansijska tržišta i pruža Vam pun komfor pri investiranju zadovoljavajući sve Vaše potrebe!

Otvorite Demo račun, pokrenite platformu i investicije počinju!

  • BESPLATNA EDUKACIJA I KNJIGA O FINANSIJSKOM TRŽIŠTU
  • VELIKI EKRANI ZA GRAFIKONE I ALATE
  • KUPI/PRODAJ TRANSAKCIJE JEDNIM KLIKOM
  • DNEVNE ANALIZE TRŽIŠTA
  • BESPLATAN DEMO RAČUN
web-trader

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.