Trgujte besplatno cenom akcija Diznija

Diznijeve akcije porasle 20% za tri meseca. Popunite formu ispod i trgujte i Vi cenom akcija Diznija, bez obaveze.

Besplatno DEMO trgovanje

U 2016. godini akcije Volt Diznija porasle su za 3.7%, dok je od sredine oktobra prošle godine do sredine januara 2017., tačnije 18. januara, cena akcije Diznija zabeležila skok od 20%.

Otvorite besplatni demo račun i trgujte na svetskoj berzi sa virtuelnih 100,000 evra.

Poslovni rezultati

  • P/E racio – 18,9
  • Price/Cash flow racio – 13,4
  • P/S racio – 3,2
  • Tržišna kapitalizacija – 172 milijarde dolara
  • Odnos tržišne i knjigovodstvene vrednosti – 4
Volt Dizni

 

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Trgovanje finansijskim instrumentima nosi visok nivo rizika po vaš kapital jer cene mogu veoma brzo krenuti u suprotnom smeru. Trebalo bi da razmotrite da li dobro razumete prirodu finansijskih ugovora za razliku i da li možete da preuzmete visoki rizik gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nisu pogodni za sve klijente, stoga se uverite da razumete rizike i potražite nezavistan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili poziv na ponudu, za obavljanje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Kapital RS / Fortrade ne prihvata odgovornost za korišćenje navedenih informacija i za posledice koje odatle mogu proisteći. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost navedenih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.