Trgujte besplatno cenom akcija Diznija

Diznijeve akcije porasle 20% za tri meseca. Popunite formu ispod i trgujte i Vi cenom akcija Diznija, bez obaveze.

Besplatno DEMO trgovanje

U 2016. godini akcije Volt Diznija porasle su za 3.7%, dok je od sredine oktobra prošle godine do sredine januara 2017., tačnije 18. januara, cena akcije Diznija zabeležila skok od 20%.

Otvorite besplatni demo račun i trgujte na svetskoj berzi sa virtuelnih 100,000 evra.

Poslovni rezultati

  • P/E racio – 18,9
  • Price/Cash flow racio – 13,4
  • P/S racio – 3,2
  • Tržišna kapitalizacija – 172 milijarde dolara
  • Odnos tržišne i knjigovodstvene vrednosti – 4
Volt Dizni

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.