UKLJUČITE SE U ONLINE TRGOVANJE SA VALUTAMA!

LAKO. SIGURNO.

Besplatno DEMO trgovanje

Tvrdnja da samo jake kompanije i pojedinci sa velikim kapitalom trguju preko interneta nije tačna. Sada i vi možete postati deo najvećeg svetskog finansijskog tržišta. I ne samo to, uz pogodnosti koje vam pruža trgovanje valutnim derivatima, ne morate posedovati veliki kapital. KapitalRS račun za trgovanje možete otvoriti već sa 100€.

Mi vam nudimo CFD-ove na 50 parova valuta, valutnih derivata, u koje možete investirati. Ukoliko želite trgovati CFD-ima na finansijskom tržištu otvorite odmah naš besplatni demo račun i vežbajte sa 100.000€ virtuelnog novca koji vam poklanjamo!

  • INVESTIRAJTE 24 SATA DNEVNO
  • NAPREDNE PLATFORME ZA TRGOVANJE
  • PAROVI VALUTA, ZLATO, NAFTA, INDEKSI I AKCIJE
  • EDUKACIJA I KORISNIČKA PODRŠKA NA SRPSKOM
  • BESPLATNA KNJIGA ZA OBUKU NA FINANSIJSKOM TRŽIŠTU
  • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
valute

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.