TRGUJTE CFD-IMA NA NAJVEĆEM SVETSKOM FINANSIJSKOM TRŽIŠTU!

Besplatno DEMO trgovanje

Sa našim platformama za trgovanje na potpuno lak i potencijalno profitabilan način možete deponovati na najveće svetsko finansijsko tržište.

Na ovom tržištu sa opsegom trgovanja od 5,5 biliona dolara možete trgovati CFD-ima na valute, zlato, naftu, indexe i akcije velikih kompanija.

Finansijsko tržište vam osim mogućnosti da trgujete 24 sata dnevno omogućuje da uz polugu i od 1:200 sa uplaćenih 100€ pravite transakcije u realnom vremenu u visini od 20.000€.

Odmah isprobajte tržište derivata valuta i vežbajte na našem besplatnom demo računu sa 100.000€ virtuelnog novca.

Lično iskusite finansijsko tržište!

  • Besplatan demo račun sa 100.000€
  • Virtuelni novac za vežbu
  • Počnite da trgujete CFD-ima na svetskom tržištu
  • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
finansijsko tržište

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.