BEZBROJ NAČINA DA INVESTIRATE U CFD-OVE SA SAMO JEDNOM PLATFORMOM!

Bez obzira da li cene rastu ili padaju, sa CFD-ima na finansijskom tržištu imate potencijal da zaradite!

Besplatno DEMO trgovanje

Svakoga dana se na finansijskom tržištu odvija hiljade transakcija između trejdera koji trguju sirovom naftom, valutnim derivatima, zlatom, indeksima i akcijama velikih svetskih kompanija.

Na našem besplatnom demo računu za vežbanje možete iskoristiti 100.000€ kao i polugu i do 1:30 kako bi videli kako funkcioniše finansijsko tržište.
Na našem besplatnom demo računu za vežbanje možete iskoristiti 100.000€ kao i polugu i do 1:100 kako bi videli kako funkcioniše finansijsko tržište.

Otvorite račun za trgovanje

 • 100.000€ VIRTUELNOG NOVCA VAM DAJE MOGUĆNOST DA VEŽBATE
 • BESPLATNI EDUKATIVNI KURSEVI, WEB SEMINARI I KNJIGA FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
 • PODRŠKA I NAPREDNE PLATFORME NA SRPSKOM JEZIKU
 • DERIVATI VALUTA, ZLATO, SIROVA NAFTA, INDEKSI I AKCIJE
 • DNEVNE ANALIZE GLOBALNOG FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
 • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
 • 100.000€ VIRTUELNOG NOVCA VAM DAJE MOGUĆNOST DA VEŽBATE
 • BESPLATNI EDUKATIVNI KURSEVI, WEB SEMINARI I KNJIGA FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
 • PODRŠKA I NAPREDNE PLATFORME NA SRPSKOM JEZIKU
 • DERIVATI VALUTA, ZLATO, SIROVA NAFTA, INDEKSI I AKCIJE
 • BONUS ZA NOVE INVESTITORE
 • DNEVNE ANALIZE GLOBALNOG FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
 • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
sirova-nafta

 

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Trgovanje finansijskim instrumentima nosi visok nivo rizika po vaš kapital jer cene mogu veoma brzo krenuti u suprotnom smeru. 86.59% retail klijenata gubi novac trgujući sa ovom brokerskom kućom. Trebalo bi da razmotrite da li dobro razumete prirodu finansijskih ugovora za razliku (CFD-i) i da li možete da preuzmete visoki rizik gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nisu pogodni za sve klijente, stoga se uverite da razumete rizike i potražite nezavistan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili poziv na ponudu, za obavljanje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Kapital RS / Fortrade ne prihvata odgovornost za korišćenje navedenih informacija i za posledice koje odatle mogu proisteći. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost navedenih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, čini to u potpunosti na sopstveni rizik. Pogledajte potpuno upozorenje o riziku.
Trgovanje finansijskim instrumentima nosi visok nivo rizika po vaš kapital jer cene mogu veoma brzo krenuti u suprotnom smeru. Trebalo bi da razmotrite da li dobro razumete prirodu finansijskih ugovora za razliku (CFD-i) i da li možete da preuzmete visoki rizik gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nisu pogodni za sve klijente, stoga se uverite da razumete rizike i potražite nezavistan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili poziv na ponudu, za obavljanje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Kapital RS / Fortrade ne prihvata odgovornost za korišćenje navedenih informacija i za posledice koje odatle mogu proisteći. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost navedenih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.