BEZBROJ NAČINA DA INVESTIRATE U CFD-OVE SA SAMO JEDNOM PLATFORMOM!

Bez obzira da li cene rastu ili padaju, sa CFD-ima na finansijskom tržištu imate potencijal da zaradite!

Besplatno DEMO trgovanje

Svakoga dana se na finansijskom tržištu odvija hiljade transakcija između trejdera koji trguju sirovom naftom, valutnim derivatima, zlatom, indeksima i akcijama velikih svetskih kompanija.

Na našem besplatnom demo računu za vežbanje možete iskoristiti 100.000€ kao i polugu i do 1:200 kako bi videli kako funkcioniše finansijsko tržište.

Otvorite račun za trgovanje

  • 100.000€ VIRTUELNOG NOVCA VAM DAJE MOGUĆNOST DA VEŽBATE
  • BESPLATNI EDUKATIVNI KURSEVI, WEB SEMINARI I KNJIGA FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
  • PODRŠKA I NAPREDNE PLATFORME NA SRPSKOM JEZIKU
  • DERIVATI VALUTA, ZLATO, SIROVA NAFTA, INDEKSI I AKCIJE
  • BONUS ZA NOVE INVESTITORE I DO 2500€
  • DNEVNE ANALIZE GLOBALNOG FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
  • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
sirova-nafta

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.