ČESTITAMO! NAPRAVILI STE PRVI KORAK KA INVESTIRANJU I PROFITIRANJU…

Besplatno DEMO trgovanje

U početku nisam znao za finansijsko tržište i nisam imao bilo kakvog iskustva. Na internetu sam video dosta oglasa za ovo tržište ali sam bio sumnjičav i nikada nisam učinio prvi korak.

Tek na nagovor svog prijatelja sam otvorio besplatan demo račun. Iako sam otvorio samo demo račun, tim za podršku mi je pružio izuzetnu pomoć i uskoro sam dobio osnovno znanje o finansijskom tržištu. Edukaciju koju sam dobio mi je mnogo pomogla.

Sa znanjem koje sam stekao i poverenjem koje sada imam, otvorio sam pravi račun sa samo 50 evra i dva meseca kasnije sam zaradio 1434. Teško je poverovati ali je istina… Sada i vi možete da naučite o finansijskom tržištu kroz besplatan demo račun na kome možete da vežbate.

Mihajlo D. / 29 / Nastavnik

ZA BRZI POČETAK

  • POPUNITE FORMULAR I POKRENITE SVOJ BESPLATNI RAČUN ZA TRGOVANJE
  • UTVRDITE I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE NA DEMO RAČUNU I UZ NAŠE WEB SEMINARE
  • INVESTIRAJTE UZ PROFESIONALNU PODRŠKU KOJA ĆE VAM UVEK BITI NA RASPOLAGANJU
trejder1

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.