OTVORILA SAM KAPITAL RS INC. A.D. RAČUN ZA TRGOVANJE SA 100€ I ZARADILA 12700€!

Volela bih svima da ispričam svoju priču o uspehu kao Kapital RS Inc. a.d. „domaćice“.

Besplatno DEMO trgovanje

Udala sam se pre dve godine a pre godinu dana smo dobili dete. Pre porođaja sam radila kao prevodilac u jednoj privatnoj firmi ali posle rođenja moga sina nisam mogla da se vratim na posao i da ne provodim vreme sa njim. Ali u isto vreme ja sam navikla da radim i zaradim sama svoj novac, a uzimanje novca od muža mi je bilo potpuno neprihvatljivo. U početku sam radila neke sitne poslove od kuće ali to nije bilo dovoljno. Nisam želela da zapostavim ni sina a sa druge strane sam želela i normalno da zarađujem. Kako sam posle porođaja uglavnom provodila vreme u kući sa sinom odlučila sam se da pokušam zarađivati na finansijskom tržištu. Već nekoliko godima planiram da otvorim račun ali nikako da se odlučim.

Bivši šef je prošle godine počeo da trguje sa Kapital RS Inc. a.d. i bio je veoma zadovoljan. Tako sam i ja odlučila da otvorim svoj račun kod Kapital RS Inc a.d. Dobila sam malu otpremninu kada sam odlazila i mislila sam da uložim 100€ u trgovanje finansijskog tržišta. Od tima za podršku sam dobila sve odgovore i savetovali su me da prvo otvorim demo račun i posetim njihove edukativne seminare kako bih se bolje upoznala sa finansijskim tržištem. Iskoristila sam tu prednost. Sve je ovo bilo prošle godine. Od tada sam investirala 500€ na finansijskom tržištu i napravila profit od oko 12700€. Tako sam obezbedila novac za obrazovanje svog sina. Volela bih svim domaćicama da prenesem svoje iskustvo.

Milica Stanić, 27, diplomirala sam španski jezik

3 KORAKA KA PROFITU

  • OTVORITE DEMO RAČUN
  • PREUZMITE PLATFORMU
  • I INVESTICIJE POČINJU
business-woman

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.