KAPITAL RS Inc. a.d. META TRADER 4 JE UVEK KORAK ISPRED!

Najpopularnija platforma na svetu

Besplatno DEMO trgovanje

U svetu finansijskih tržišta svi pričaju o Meta Trader 4 platformi kao o čudu tehnologije i softveru koji je dizajniran i razvijen tako da zadovolji sve vaše potrebe!

Otvorite demo račun, preuzmite platformu i deponovanje počinje.

  • BESPLATNA EDUKACIJA I KNJIGA FINANSIJSKOG TRŽIŠTA
  • VELIKI EKRANI ZA GRAFIKONE I ALATE
  • OPCIJE STRUČNE PODRŠKE
  • DNEVNE ANALIZE TRŽIŠTA
  • BESPLATAN DEMO RAČUN
  • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
mt4

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.