TRGUJTE CFD-IMA NA NAJVEĆEM SVETSKOM FINANSIJSKOM TRŽIŠTU!

Besplatno DEMO trgovanje

Putem naših platformi za trgovanje, na lak i jednostavan način, možete se uključiti na najveće svetsko finansijsko tržište.

Na ovom velikom tržištu s prometom od preko 5000 milijardi dolara dnevno možete trgovati CFD-ima na valutne parove, zlato, naftu, indekse i akcije velikih kompanija.

Osim mogućnosti da trgujete 24 sata dnevno, uz leveridž, odnosno finansijsku polugu od 1:30, sa uplaćenih 250 evra možete ući u poziciju vrednu nekoliko hiljada evra, tj. do 20.000 evra.
Osim mogućnosti da trgujete 24 sata dnevno, uz leveridž, odnosno finansijsku polugu od 1:100, sa uplaćenih 100 evra možete ući u poziciju vrednu nekoliko hiljada evra, tj. do 20.000 evra.

Isprobajte tržište valutnih derivata i vežbajte na našem besplatnom demo računu sa 100.000€ virtuelnog novca.

Osetite finansijsko tržište!

  • BESPLATAN DEMO RAČUN SA 100.000€
  • VIRTUELNI NOVAC ZA VEŽBU
  • POČNITE DA TRGUJETE CFD-IMA NA SVETSKOM TRŽIŠTU
  • U REALNOM VREMENU, JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE PLATFORMI
forex-online-seminars

 

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Vaš kapital je pod rizikom.

 

Trgovanje finansijskim instrumentima nosi visok nivo rizika po vaš kapital jer cene mogu veoma brzo krenuti u suprotnom smeru. 86.59% retail klijenata gubi novac trgujući sa ovom brokerskom kućom. Trebalo bi da razmotrite da li dobro razumete prirodu finansijskih ugovora za razliku (CFD-i) i da li možete da preuzmete visoki rizik gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nisu pogodni za sve klijente, stoga se uverite da razumete rizike i potražite nezavistan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili poziv na ponudu, za obavljanje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Kapital RS / Fortrade ne prihvata odgovornost za korišćenje navedenih informacija i za posledice koje odatle mogu proisteći. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost navedenih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, čini to u potpunosti na sopstveni rizik. Pogledajte potpuno upozorenje o riziku.
Trgovanje finansijskim instrumentima nosi visok nivo rizika po vaš kapital jer cene mogu veoma brzo krenuti u suprotnom smeru. Trebalo bi da razmotrite da li dobro razumete prirodu finansijskih ugovora za razliku (CFD-i) i da li možete da preuzmete visoki rizik gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nisu pogodni za sve klijente, stoga se uverite da razumete rizike i potražite nezavistan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili poziv na ponudu, za obavljanje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Kapital RS / Fortrade ne prihvata odgovornost za korišćenje navedenih informacija i za posledice koje odatle mogu proisteći. Ne daje se nikakva garancija za tačnost i potpunost navedenih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.