BESPLATNI VODIČ: KAKO TRGOVATI CFD-IMA NA SVETSKOJ BERZI OD SVOJE KUĆE?

Registrujte besplatan DEMO nalog za vežbu i preuzmite svoj besplatni primerak vodiča

Besplatno DEMO trgovanje

Bez obzira čime se bavite, svako može da trguje CFD-ima na svetskoj berzi, a sam proces trgovanja, i određivanja potencijalne zarade i potencijalnog gubitka, je veoma jednostavan. U ovom vodiču saznaćete:

  • KOJU PLATFORMU ZA TRGOVANJE IZABRATI NAKON REGISTRACIJE BESPLATNOG DEMO NALOGA ZA VEŽBU
  • KAKO ODREDITI ČIME TRGOVATI?
  • KOMPLETAN PROCES TRGOVANJA – KAKO OTVORITI BUY, A KAKO SELL POZICIJU?
  • KAKO ODREDITI POTENCIJALNU ZARADU I POTENCIJALNI GUBITAK?
Besplatni vodič

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Vaš kapital je pod rizikom.

 

 

Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Možete izgubiti sva sredstva, ali ne više nego što imate na svom računu za trgovanje. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.